Hem Unveils New Stockholm HQ by Atelier Paul Vaugoyeau

Photo of Hem Unveils New Stockholm HQ by Atelier Paul Vaugoyeau
Facebook
VKontakte
share_fav

Hem recently unveiled their newest Stockholm headquarters during Stockholm Design Week, designed in collaboration with Atelier Paul Vaugoyeau. Visitors are introduced to a unique grid-ceiling that is left intentionally exposed, complementing the raw and industrial materials throughout.

A striking neon counter, designed by London-based Soft Baroque, is positioned at the center of the entrance, and constructed with the studio’s signature Puffy Brick style. The jesmonite counter is painted Sulfur Yellow to further amplify its presence within the space.

The showroom highlights the brand’s newest upcoming launches, including a dining table by Max Lamb, and new variants of the Touchwood Chair by Lars Beller Fjetland.

Photography by Erik Lefvander.

view Design Milk: Architecture Feed
#main
#office
#neon
#showroom
#hem
#interior design
#stockholm design week
#atelier paul vaugoyeau
#soft baroque