Svårighet med att ställa inomhustemperatur

Byggahus.se
Hej!

Har relativt nyligen flyttat in ett hus med en IVT Greenline värmepump(jordvärme) och golvvärme i huset med digitala termostater i de flesta rum.

Mitt problem nu är att jag tycker inte inomhustemperaturen reagerar på värdena jag ställer in på termostaterna. I nuläget har jag ställt samtliga termostater på 24grader men tyvärr verkar det inte hända något med temperaturen. Den ligger kvar runt 21-22grader.

Då fick jag idén att ändra lite på värmepumpen. Jag började med att ändra temperaturen på krets 1(finns endast 1 krets) som är för golvvärmen, jag ökade gradvis med ungefär ett dygns mellan rum från 20 till 24 utan att det gav nåt resultat på inomhustemperaturen. Då provade jag ändra inställningen för rumspåverkan, jag ändrade från 3 till 5 men ej heller detta påverkade inomhustemperaturen.

Är det nån här på forumet som har lite koll på hur jag ska konfigurera värmepumpen för att få upp temperaturen några grader? Är rätt grön på detta med hus, värmepumpar och golvvärme så jag har försökt läsa på instruktionsboken och här på forumet men blir tyvärr inte mycket klokare..

Tacksam för hjälp :)

/Rissto
view Byggahus.se