6 anledningar till att ha ett vinterbröllop

6 anledningar till att ha ett vinterbröllop

ELLE

Majoriteten av alla bröllop sker under sommaren. Men underskatta inte ett vinterbröllop. Tänk er en snöklädd, vacker lokal med levande ljus. Hur härligt?

Här är sex anledningar till varför ni ska välja ett vinterbröllop:

1. December är festernas månad

Det är glöggbjudningar åt höger och vänster, ljusslingor och ljuslyktor vart du än vänder blicken och människor är glada och förväntansfulla. Varför följa med vågen?

2. Alla är hemma

Att gifta sig under sommaren innebär alltid en risk att dina vänner och släktingar är på semesterresor. Under vinterhalvåret är däremot de allra flesta hemma vilket gör att chansen att dina gäster kan närvara under ditt bröllop är betydligt större.

3. Bröllopsbilderna…

En gnistrande sjö eller blommig trädgård för all del. Men att ta bröllopsfotona i ett snötäckt landskap är svårslaget. Så vackert!

4. Riskerna minimeras

Eftersom det är färre par som gifter sig under vintern är det inte lika högt tryck på leverantörer och liknande. Det minskar risken för att något ska gå fel eller hamna mellan stolarna.

5. Du sparar pengar

Eftersom de flesta brudpar vill gifte sig under våren och sommaren är priserna normalt sett något lägre under vintern.

6. Glitter? Dekorationer? Kör på!

Under december gäller regeln extra allt. Vill du applicera den på ditt bröllop kommer ingen att höja på ögonbrynen. Addera glitter, dekorationer, ljus och allt du kan komma på.

view ELLE