08.07 INBROTT I SOMMARSTUGA, VIKENE, SKILLINGFORS. Ett inbrott har inträffat i en fastighet och det har bland annat stulits en båtmotor. Gärningspersonerna har varit inne i bostadshuset samt garaget.

10.50 ANHÅLLANDET HÄVT på den man som har suttit anhållen för narkotikabrott i Torsby.

11.32 ANHÅLLANDET HÄVT på den man som har suttit anhållen för grov kvinnofridskränkning i Karlstad.

11.59 RINGA NARKOTIKABROTT, SÄFFLE. En 48-årig kvinna medtagen för provtagning då det misstänktes att hon var påverkad av narkotika.

12.48 RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. En 24-årig man medtagen för provtagning då det misstänktes att han var drogpåverkad.

14.10 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, RV 61 CHARLOTTENBERG. En motorcykel påbörjade en omkörning av en bil som samtidigt gör en vänstersväng. Motorcykeln kör då in i bilen. Föraren av motorcykeln förd med ambulans till sjukhus. Han var vid medvetande.

15.32 SNATTERI LAGER 157 VÄLSVIKEN KARLSTAD. En kvinna, 23 år, gripen misstänkt för stöld av två par byxor. Frigiven efter förhör.

16.02 STÖLD, ICA MAXI BERGVIK KARLSTAD. Två kvinnor, 18 och 24 år, gripna misstänkta för stöld. Kvinnorna medförde varor som misstänks vara tillgripna i andra affärer. Den yngre kvinnan frigavs efter förhör och den äldre blev anhållen efter förhör.

23.07 RINGA NARKOTIKABROTT EDA. Vid en stillastående bil på lv 622 kontrolleras en person, en 30-årig man som visar tecken på narkotikapåverkan varför kroppsbesiktning beslutas som utförs på platsen.

23.24 RINGA NARKOTIKABROTT KARLSTAD. En 17-årig kille medtagen för kroppsbesiktning efter misstanke om narkotikapåverkan.

05.04 STÖLD/INBROTT FORSHAGA. Villainbrott. Uppbrutet fönster på baksidan huset.